Tony Damen | Over
15758
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15758,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

even voorstellen

Mijn naam is Tony Damen, geboren in 1957 in de toenmalige gemeente Dussen.

Als jongetje was ik altijd al geboeid door alles wat er in mijn omgeving aanwezig was, bloemen, plantjes, insecten, materialen… en overal zag ik wel iets in. De creativiteit zat er al jong in, maar ook het nadenken en de nieuwsgierigheid over hoe zaken in elkaar staken, hoe werkt dit?

 

Na de middelbare school volgde dan ook opleidingen op de academie voor beelden kunsten St. Joost, Princenoord, indertijd school voor bezigheidstherapie en activiteitenbegeleiding, Hoge School Brabant, nu Avans, richting cultureel werk en activiteitenbegeleiding en diverse cursussen en trainingen op het gebied van welzijn en begeleiding.

Neem nu contact met ons op.

Wil je meer informatie omtrent onze dienstverlening.

Ervaring in het werken in de wereld van de verstandelijk beperkte mens, psychiatrie en uiteindelijk 36 jaar in het welzijnswerk binnen de ouderenzorg. Zeer leerzaam waren daarin ook het verzorgen van de lessen activiteitenbegeleiding aan diverse opleidingen.

De passie voor creatieve, kunstzinnige technieken, drama en cabaret en zeer zekere ook het schrijven van scripts en teksten, het spelen van rollen en spelsituaties, vormde mij in wie ik nu ben.

Met deze ervaring, kennis en kunde weet ik de ander te helpen in het verkrijgen van inzicht, in het ontknopen van een problematiek, in het maken van verbindingen en het kiezen van een nieuwe koers of weg.